ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Ádám Sára

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Ádám Sára

2013. július 5., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Ádám Sára
3_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Szegeden él - egészen pontosan Kiskundorozsmán - mai Jó Arcunk,

Ádám Sára

. Imádja a várost, esze ágában sincs elköltözni innen. Úgy véli, a napfény városa pörgős, minden megvan, ami kell, és mégis nyugodt, legalábbis az a környék, ahol lakik. Szeptembertől kezdi a tanulmányait grafikus szakon a szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában. Várja a sulit, de addig élvezi a nyári szünetet, amíg lehet. A 14 éves lány hobbija a rajzolás, bár lehet, hogy a későbbiekben komolyabb szintre emeli ezt, mert kacsingat a tetováló művész szakma felé. Ha mégsem az lenne, akkor számítógépes grafikusként próbálna meg elhelyezkedni. Szabadidejében rajzol, a barátaival van, internetezik, zenét hallgat, esetleg járja a várost, és görkorizni is szeret. Filmezni is sokat szokott, leginkább a horrort és a vígjátékokat kedveli. Konkrét kedvence nincs, mert rengeteg filmet szeret. Olvasnivaló könyveket - a legtöbbet -

Darena Salyaz

műveiből válogat ki, mert ő a kedvenc írója. Így nem meglepő módon a kedvenc könyvei is tőle származnak, a Sötét vihar és ennek a folytatása, a Sejtelmes fény. Szórakozni nem nagyon jár el, mert nem nagyon szereti a nagy partikat. Bár ez még változhat, ahogy telnek, az évek és idősebb lesz. Nevetve emlékszik vissza arra az esetre, amikor az ismerőseivel volt, és a barátnői vicceket meséltek. Épp elkezdett inni, mikor az egyik vicc annyira megnevettette, hogy kiköpte, ami a szájában volt, a barátai pechére pont rájuk. Olyan hirtelen tört elő belőle a nevetés, ivás közben, hogy leköpte a társait, akikkel múlatta az időt.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Adele • Punnany Massif • Macklemore • Hollywood Undead • Green Day

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.