Közélet

Ingyen ital jár a SZIN-en a május 31-e előtti bérleteseknek

Ingyen ital jár a SZIN-en a május 31-e előtti bérleteseknek

2013. július 18., csütörtök
Ingyen ital jár a SZIN-en a május 31-e előtti bérleteseknek
SZIN 2013

Italkuponnal kompenzálja a Szegedi Ifjúsági Napok azon bérleteseit, akik a csökkentett elővételes listaárat megelőzően, május 31. előtt váltották meg belépőjüket.

A Szegedi Ifjúsági Napokkal kapcsolatban, áprilisban megjelent hírekben ígértek szerint, kompenzálják azokat a bérletvásárlókat, akik 2013. május 31. előtt vették meg bérletüket 12900 vagy 13900 Ft-os áron. Mivel a SZIN bérlet elővételes listaára 11900 Ft-ra csökkent, így azok a SZINesek, akik 12900 Ft-os áron vásároltak bérletet, 1000 Ft értékű italkupont, azok, akik 13900 Ft-ért vették meg bérletüket, 2000 Ft értékű italkupont kapnak. Az italkuponok a SZIN-en válthatók majd be, melynek részleteiről minden információ megtalálható a kuponon. A kompenzációra jogosult szegedi bérletvásárlóknak július 31-ig kell bevinniük korábban megvásárolt bérletüket az IH Rendezvényközpontba, ahol átvehetik az italkupont. Azon bérletvásárlók, akik nem szegedi lakosok, de a fentiek alapján jogosultak a kompenzációra, küldjék el a korábban megvásárolt bérletük scannelt képét az info@szin.org e-mail címre július 31-ig úgy, hogy a bérlet vonalkódja (és az alatta található szám) jól látható legyen, valamint írják meg postacímüket! A megfelelő értékű italkupont postai úton juttatják el az érintetteknek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.