Gazdaság

Fidesz: a baloldal hajtóvadászatot folytat a kisvállalkozók ellen

Fidesz: a baloldal hajtóvadászatot folytat a kisvállalkozók ellen

2013. július 7., vasárnap
Fidesz: a baloldal hajtóvadászatot folytat a kisvállalkozók ellen

A Fidesz kifejezetten sajnálja, hogy a baloldal hajtóvadászatot folytat az ellen az ötezer kisvállalkozó ellen, akik a trafikok működtetéséből biztosítják majd a megélhetésüket - mondta vasárnap az MTI-nek Hoppál Péter. A Fidesz szóvivője hozzátette: a baloldal valótlanságokat állít egy nyílt és törvényes pályázat lebonyolításáról.

A szóvivő a szocialista

Tóth Csaba

sajtótájékoztatójára reagált. Az ellenzéki képviselő azt mondta, az MSZP szerint ellentmond a pályázati kiírásnak, hogy

Németh Lászlóné

nemzeti fejlesztési miniszter utasítására a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. elkezdte visszaküldeni a vesztes pályázatokat.

Hoppál Péter

úgy fogalmazott: a baloldal "mocskos korrupciós vádja" már korábban összeomlott, mert a Központi Nyomozó Főügyészség június elején visszautasította az ügyben tett feljelentéseket. Hozzátette: nem fogadják el a vádaskodásokat attól a baloldaltól, amely 2010 előtt a szervezett alvilággal is szövetkezett "a választások elcsalásáért". Felhívta a figyelmet, hogy egy másik eset miatt, a "kémkedési perként" ismert büntetőügyben a Debreceni Törvényszék első fokon letöltendő börtönbüntetésre ítélte

Szilvásy Györgyöt

, a Gyurcsány-kormány egykori titokminiszterét és "láthattuk a bilincsben elvitt baloldali politikusokat". 2010-ben az emberek markánsan megmondták, hogy nem kérnek a baloldalból, amelyik most a multinacionális vállalatok érdekeit képviseli, és hisztériakeltést folytat a trafikpályázatokon nyertes magyar kisvállalkozások ellen - mondta a Fidesz szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.