Közélet

Csetera hang és Tizenöt – Portréfilmek makói módra a Telinen

Csetera hang és Tizenöt – Portréfilmek makói módra a Telinen

2013. július 17., szerda
Csetera hang és Tizenöt – Portréfilmek makói módra a Telinen

Folytatódik a Makói Videóműhely című sorozat a Telin Televízió csatornáján két kiváló portréfilmmel, két különleges világból.

A Makói Videó- és Művészeti Műhely következő adásában olyan fiatalokat ismerhetnek meg, akik nem a hétköznapi tizenévesek módjára és divatcsatornák diktálta trendek szerint töltik szabadidejüket.

László Vilmos Arnold

és

Kiss Tamás, Czibolya Kálmán

Csetera hang című filmjének szereplői marosvásárhelyi fiatalok, népzenészek, akik a hagyományok világában találták meg otthonukat kalotaszegi dallamok és hegedűhúrok között.

Balázs István

neve ismerősen csenghet a Telin Televízió nézői számára. A csatornán korábban bemutatott Másik Világ és Tanyafilm című, számos nemzetközi díjat elnyert filmek alkotója mesél a dokumentumfilmezés útjáról, amelyre 9 éves korában lépett. Mindezt Czibolya Kálmán Tizenöt című portréfilmjében. A Telin Televízió csatornáján megtekintheti a Makói Videóműhely új adását július 17-én, 18 óra 55 perces kezdettel, valamint július 18-tól a

www.youtube.com/telintv

és a

www.facebook.com/telintv

elérhetőségeken is. Köszönet Czibolya Kálmánnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.