Bulvár

Beismerő vallomást tett a vásárhelyi emberölés gyanúsítottja + VIDEÓ

Beismerő vallomást tett a vásárhelyi emberölés gyanúsítottja + VIDEÓ

2013. július 16., kedd
Beismerő vallomást tett a vásárhelyi emberölés gyanúsítottja + VIDEÓ

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezi az előzetes letartóztatását - olvasható a rendőrség sajtóközleményében.

A gyanú szerint

T. Sándor

július 15-én délután hazament a Hódmezővásárhely külterületén lévő házukhoz, ahol előzetes szóváltás nélkül egy késsel többször megszúrta anyja 67 éves élettársát, aki ennek következtében néhány percen belül meghalt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint korábbi sérelmek vezettek a késeléshez. A gyanúsított ezután maga hívta a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletét. A helyszínre érkező rendőrök elfogták a 31 éves férfit, aki akkor már azt tervezte, hogy nem várja meg az egyenruhásokat. Végül nem tanúsított ellenállást. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként T. Sándort, aki beismerő vallomást tett. Tettére érdemi magyarázatot nem adott. A rendőrség előterjesztést tett az őrizetben lévő gyanúsított előzetes letartóztatására - áll a közleményben. http://www.youtube.com/watch?v=f45xTllOmgs&feature=youtu.be

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.