Bulvár

Aszfaltszaggató traktoros ámokfutót fogtak Mórahalmon

Aszfaltszaggató traktoros ámokfutót fogtak Mórahalmon

2013. július 15., hétfő
Aszfaltszaggató traktoros ámokfutót fogtak Mórahalmon
volvotraktor_amokfuto

Fákat döntött ki, megrongálta az utat és tönkre tette az elkötött homlokrakodót egy férfi Mórahalmon.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei július 14-én délután észlelték, hogy egy homlokrakodó leengedett lapáttal közlekedik Mórahalmon a Szeméttelepi úton. Az egyenruhások megállították a sofőrt, akinél semmilyen okmány nem volt, de láthatóan ittas állapotban volt. Mint kiderült

V. János

mindössze hat kilométert tett meg a munkagéppel, de közben az aszfaltot felszakította és több út menti fát kidöntött. Ennek következtében a homlokrakodó is súlyosan rongálódott, körülbelül 800 ezer forint kár keletkezett. A 49 éves helybeli férfi a gépet egy közeli tanyáról kötötte el, állítólag azért, hogy a saját tanyáján rendet tegyen vele. A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse jármű önkényes elvétele bűntette, rongálás bűntette és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.