Bulvár

A hétvégén is lesznek záporok, komoly lehűlés nem várható

A hétvégén is lesznek záporok, komoly lehűlés nem várható

2013. július 11., csütörtök
A hétvégén is lesznek záporok, komoly lehűlés nem várható

A hétvégén is lesznek záporok, helyenként heves zivatarok, komoly lehűlés azonban nem várható, a maximumhőmérséklet 24 és 28 Celsius-fok között alakul - derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.

E szerint pénteken napos, gomolyfelhős idő valószínű, elsősorban északkeleten várható zápor, néhol zivatar. Az északnyugati szél élénk, főként a Dunántúl északi felén és a főváros térségében gyakran erős lesz. Zivatar környezetében átmenetileg viharos széllökés is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul, napközben 24-28 fokig melegszik a levegő. Szombaton a sok napsütés mellett időnként megnövekszik a gomolyfelhőzet. Északkeleten lehet néhol zápor. Az északnyugati szél elsősorban a középső országrészben erősödhet meg többfelé. A minimumhőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű, a nappali maximumok várhatóan 24 és 28 fok között alakulnak. Vasárnap napos és erősen felhős időszakok váltakoznak. Helyenként északkeleten alakulhat ki zápor, a szél főként a középső területeken erősödhet meg. A leghidegebb órákban 11 és 16 fok körül, napközben 24-28 fok közötti hőmérséklet várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.