Közélet

Vizsgálat piaci számlák árusítása miatt

Vizsgálat piaci számlák árusítása miatt

2013. június 22., szombat
Vizsgálat piaci számlák árusítása miatt

Vizsgálatot indít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a józsefvárosi Négy Tigris piacon történt számlák árusítása miatt - írta szombati számában a Magyar Nemzet.

A lap emlékeztetett: csütörtöki számukban számoltak be arról, hogy könnyedén hozzá lehet jutni lepecsételt és kitöltetlen számlákhoz a józsefvárosi piacon. A darabonként ötezer forintba kerülő bizonylatok az ország különböző részein bejegyzett vállalkozásoktól származnak, a közhiteles cégadatbázisból pedig kiderült, hogy az érintett cégek egy része végrehajtás alatt áll - írták. A Magyar Nemzet szombati számában a NAV-ra hivatkozva azt közölte: a hatóság folyamatosan jelen van a piacon, és már több alkalommal tetten értek hamis számlákkal üzletelő árusokat. A NAV szerint csökkent a számlákkal kereskedők száma, ugyanakkor ez a bűnözői kör folyamatosan "újratermelődik".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.