Közélet

Vitték volna a kerékpártárolót és az esőcsatornákat a szentesi tolvajok

Vitték volna a kerékpártárolót és az esőcsatornákat a szentesi tolvajok

2013. június 24., hétfő
Vitték volna a kerékpártárolót és az esőcsatornákat a szentesi tolvajok

Egy egész biciklitárolót, illetve két csatorna darabot akart ellopni két szentesi férfi június 22-én Szentes belterületén - írja a police.hu.

A hajnali órákban érkezett bejelentés a Szentesi Rendőrkapitányságra, miszerint egy férfi a Klauzál utca egyik kerékpártárolóját feszegeti és el akarja tulajdonítani azt. Az egyenruhások azonnal a helyszínre érkeztek, amelytől néhány méterre meglátták a férfit vasdarabokkal a kezében. Az egyenruhások előállították

V. Dávidot

és ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a Szentesi Rendőrkapitányságon. Néhány órával később a közterületi szolgálatot ellátó rendőrök a Kossuth L. utcán vettek észre egy fiatalt, aki a kerékpárján fenn ülve két csatorna darabbal a kezében közlekedett. Az egyenruhásoknak feltűnt a 19 éves fiú zavart viselkedése. Igazoltatták, majd előállították, ugyanis nem tudott elszámolni a zöld színű esőcsatorna darabokkal.

V. Alex

kihallgatásán beismerő vallomást tett, elmondta, hogy azért vitte el az egyenként 1 méter hosszú eszközöket, hogy eladásukból pénzhez jusson. Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.