Kultúra

Viharos múzeumi kaland Hódmezővásárhelyen

Viharos múzeumi kaland Hódmezővásárhelyen

2013. június 23., vasárnap
Viharos múzeumi kaland Hódmezővásárhelyen
MuzEj_HMV_20130622_01

Soha nem látott, intim hangulatú, erotikától túlfűtött Tornyai műveket állítottak ki a festő nevét viselő hódmezővásárhelyi múzeumban, az udvaron egy rézkori sírt tártak fel a "régésztanoncok", Eifert János egészestés diaporámma bemutatót tartott az Alföldi Galériában, az Emlékpontban pedig a nyolcvanas éveket idézték meg: a közgyűjtemény előadóterme kifutóvá változott, ahová a csinos, fiatal modellek a legmenőbb charlie-s és disco-s ruha- és hajdivatot hozták el.

A hat órai kezdést követő hatalmas felhőszakadás és az esti vihar mind a múzeumi kollegákat mind az érdeklődőket megrettentette, de a nehézségek ellenére is méltó módon ünnepelték a különleges nyári éjszakát Hódmezővásárhelyen. A Tornyai János Múzeumban, az Alföldi Galériában és az Emlékpontban több mint ezren jártak este hat és éjjel egy óra között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.