Közélet

Vajdasági lány fotókiállítása a Délvidék Házban

Vajdasági lány fotókiállítása a Délvidék Házban

2013. június 29., szombat
Vajdasági lány fotókiállítása a Délvidék Házban

A huszonkét éves vajdasági lány, Radics Karola táj- és épületfotóiból válogatott kiállítást tekinthetjük meg Újszegeden a Délvidék Házban.

radics_karola

Harminc, többségében táj- és épületfotókból álló kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők a Délvidék Házban: a Nemzeti Kulturális Alap támogatásából megvalósult tárlat

Radics Karola

vajdasági fotós műveiből lett összeválogatva, melyekkel a délvidék több helyszínének hangulatát is megörökítette. A 22 éves lány 18 éves kora óta fotózik, képei több helyi lapban is megjelentek már. Szabadka, Újvidék tájait is megörökítette, de a legtöbb alkotása szülőfalujában, Doroszlón készült. Radics Karola 1990-ben született, Zomborban. Már egészen kicsi gyermekként érdeklődött a fényképészet iránt, olyannyira, hogy az általános iskola után is ebben a műfajban tanult tovább, Szabadkán. Munkájában a változatosságot és a sokszínűséget kedveli, fényképeit többféle témában készíti. A Délvidék Házban látogatható kiállítása is erről árulkodik, hiszen a nagyérdemű tájképeit, épület-, valamint hangulatfotóit ismerheti meg. A tárlatot július végéig tekinthetik meg a Délvidék Házban (Szeged, Közép fasor 1-3.) nyitvatartási idő alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.