Bulvár

Több mint tíz kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Több mint tíz kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

2013. június 25., kedd
Több mint tíz kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Több mint tíz kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy macedón személygépkocsi üzemanyagtankjában elrejtve Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és jövedéki szóvivője kedden az MTI-t.

Suller György Attila

közölte, a pénzügyőrök kockázatelemzés alapján vizsgálták át tüzetesebben a belépésre jelentkező férfi járművét, amelynek üzemanyagtartálya kopogtatásra furcsa hangot adott. A szétszerelt tankból 21 csomagban 10,5 kilogramm marihuána került elő. A 26 millió forint feketepiaci értékű kábítószer-szállítmányt és a makedón férfit átadták a rendőrségnek. A férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - közölte az őrnagy. Az elmúlt néhány hétben több alkalommal is találtak marihuánát a pénzügyőrök Röszkén, a legnagyobb, 75 kilogrammos szállítmányt egy bolgár kamionban elrejtve próbálták Magyarországra csempészni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.