Közélet

Süteményt gyűjtenek a bajai árvízi önkénteseknek

Süteményt gyűjtenek a bajai árvízi önkénteseknek

2013. június 12., szerda
Süteményt gyűjtenek a bajai árvízi önkénteseknek

Péksüteményeket szállítanának Bajára, az árvíz ellen küzdőknek a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum munkatársai, melyhez péntekig várnak felajánlásokat.

Az önkéntesek közleményét alább változtatás nélkül olvashatják!

Felhívás: süteménnyel segíthetünk a bajai árvízi önkénteseken

"A Csongrád Megyei Önkéntes Centrum a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködve péksüteményeket és édes süteményeket gyűjt a Baján árvíz ellen védekező önkéntesek, tűzoltók, katasztrófavédelmi szakemberek, katonák számára. Elegendő mennyiségű adomány esetén naponta indítunk szállítmányt Bajára, egészen péntekig. Ugyan az árvíz nem Szegedet fenyegeti, de az ország megóvása közös érdekünk! Minden jószándékú ember segítségére szükség van! Tisztelettel kérünk mindenkit, akinek ideje, lehetősége engedi, hogy hozzon be ügyfélszolgálatunkra papírdobozba csomagolt, nem romlandó, nem krémes, édes süteményt! A szállításról mi gondoskodunk. Szerdán, csütörtökön és pénteken 9 és 16 óra között a Kálvária sgt. 14. szám alatt (a Bibliotéka Könyvtár épületében) várjuk a felajánlásokat. Segítő szándékukat előre is köszönjük a gáton küzdő önkéntesek nevében! A Csongrád Megyei Önkéntes Centrum munkatársai"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.