Sport

Labdarúgás: együtt ünnepelt Mórahalom apraja-nagyja + FOTÓK

Labdarúgás: együtt ünnepelt Mórahalom apraja-nagyja + FOTÓK

2013. június 24., hétfő
Labdarúgás: együtt ünnepelt Mórahalom apraja-nagyja + FOTÓK
morahalom_dijkioszto22_gs

Az Aranyszöm Rendezvényházban búcsúztatták a 2012/13-as futballidényt a Mórahalom VSE labdarúgói.

Remek hangulatú évzárót tartottak Mórahalmon múlt pénteken. Az Aranyszöm Rendezvényházban egy marhapörköltes vacsora mellett immár másodszor búcsúztatta együtt az idényt a helyi labdarúgás apraja és nagyja. Az eseményen részt vett

Nógrádi Zoltán

polgármester is. A városvezető beszédében úgy fogalmazott, a mórahalmi futball legnagyszerűbb évét zárták. Felnőttcsapatuk először szerepelt a Nemzeti Bajnokságban, s az NB III Alföld csoportban elért hetedik helyezés mindenki által megsüvegelt pompás teljesítmény lett volna, ha nincs az átszervezés, melynek következtében ez a pozíció sajnos nem ért bennmaradást. Az együttes nevéhez is is fűződik egy kiemelkedő siker, hiszen elhódították a SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupát. Nógrádi Zoltán felhívta a figyelmet, csak büszkeséggel lehet szólni a kisváros csapatainak teljesítményéről, hiszen gyakorlatilag minden színtéren olyat alkottak, mint még soha. A megyei III. osztály Homokháti csoportjában például pontveszteség nélkül tudta le a tavaszi fordulókat, s megérdemelten lett aranyérmes a Mórahalom II. Bajnoki címüket elemi lelkesedéssel ünnepelték meg, ami a polgármester szerint jól érzékelteti a labdarúgásban rejlő közösségépítő alkotóerőt. Külön kiemelte a település női alakulatát is, mely a Bács megyei bajnokságot nyerte meg

(remélhetőleg jövőre sikerül visszacsábítani a társaságot Csongrád megyébe, hiszen idén immár itt is rendeztek keresztpályás női pontvadászatot - a szerk.)

. Az ünnepségen

Nógrádi Tibor

, az MLSZ Csongrád megyei igazgatója adta át az érmeket a megye III-as bajnok Mórahalom II.-nek, illetve az U16-os megyei bajnokság Déli csoportjában, valamint az U12-es megyei sorozat Déli csoportjában egyaránt harmadikként zárt korosztályos mórahalmi alakulatoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.