Sport

Labdarúgás: Balástya "aranyos" serdülői átvették az érmeket + FOTÓK

Labdarúgás: Balástya "aranyos" serdülői átvették az érmeket + FOTÓK

2013. június 10., hétfő
Labdarúgás: Balástya "aranyos" serdülői átvették az érmeket + FOTÓK
balastya_mj 431

A balástyai U16-os együttes két, jó erőkből álló szentesi riválist megelőzve lett megyei bajnok, joggal ünnepelhetett.

Balástya labdarúgásának szép ünnepére került sor múlt pénteken. Az sem árnyékolta be a rendezvényt, hogy a KSE Balástya már bajnok serdülői az utolsó forduló a korosztályhoz képest pompás színvonalú mérkőzésén odahaza kaptak ki 4-2-re a remek játékerőt képviselő Szentesi Kinizsitől. Az U16-os megyei pontvadászat Északi csoportjában így is ők végeztek az élen 60 ponttal, maguk mögé utasítva az 59 pontos Szentesi Kinizsit, valamint az 58 pontos Hszaták Junior FC Szentest. A csapat záróvacsoráján részt vett

Újvári László

polgármester is, aki méltatta

Vén László

edző nyolcéves munkáját, és a balástyai labdarúgás paradigmaváltásáról is beszélt. Az eddigi gyakorlattal szemben a település úgy döntött, a továbbiakban ezt az idén két fronton is helytálló gárdát menedzseli tovább (hiszen a már említett U16-os sorozat mellett tulajdonképpen ez a társaság szerepelt a megye II. U19-es bajnokságában is), s a leendő balástyai nagycsapatot a helyi utánpótlásból vélik kinőni. A sikeregyüttesnek az érmeket és a kupát

Nógrádi Tibor

, az MLSZ Csongrád megyei területi igazgatója adta át. Az estet jó hangulatú vacsora zárta, mely töltött szeletből, rántott sajtból és a futballisták életkorához igazodva üdítőkből állt.

A győztes alakulat névsora:

Nagymihály Mátyás, Vámos Tamás, Sári Szabolcs, Szána Péter, Sári Csaba Levente, Asztalos Dávid, Barabás Bence, Papdi Tamás, Révész Roland Bendegúz, Kovács Szabolcs, Csányi Dávid, Karakás Bálint, Palotás Norbert, Lunka Martin, Csányi Norbert, Faragó Balázs, Gémes Balázs, Barabás Dávid, Gémes Martin, Ursui Károly, Tóth Dániel, Hegedűs Máté, Ábrahám József.

Edző: Vén László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.