Sport

Labdarúgás: az év meccsét vívja a Szeged 2011 az NB II-ért

Labdarúgás: az év meccsét vívja a Szeged 2011 az NB II-ért

2013. június 14., péntek
Labdarúgás: az év meccsét vívja a Szeged 2011 az NB II-ért
kisvarda_szeged2011_23_gs

A másodosztályú indulási jogért csap össze a Szeged 2011 a Kisvárdával, az első meccsen 1-1 lett az eredmény – győzni kell!

Kisvárdán lendületesen kezdett a Szeged az NB II-es jogért vívott osztályozó párharc első mérkőzésén az NB III Tisza csoportjának bajnoka ellen. Szívvel, odaadással futballoztak Kis Róberték, de a helyzetkihasználással múlt szombaton is akadtak gondok. Az észak-keleti csoportot 9 pont előnnyel és 63 pontos végeredménnyel záró határ menti csapat stabil védekezést mutatott fel, és bármikor képesek voltak egy-egy ígéretes akciót vezetni. Az 1-1-es döntetlen után a visszavágóra szombaton 17 órakor kerül sor Szegeden a SZVSE-pályán.

Online

Szombaton 17 órai kezdettel folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk a Szeged 2011 - Várda SE NB II-es osztályozóról! A meccs után fotógaléria és videó-összefoglaló is megtekinthető lesz. Tartsanak velünk!

„Ez egy olyan mérkőzés lesz, ahol nem lehet számolgatni a pontokat, neki kell menni az ellenfelünknek. Kisvárdán ott hibáztunk, hogy elhittük az egygólos vezetésnél: megvan a meccs. Végig jobbak játszottunk, mint ellenfelünk, de nem tudtunk sebességet váltani. Szegeden a nézők előtt kell bizonyítanunk, hogy mire vagyunk képesek. Nincs más választásunk, le kell győzni a Kisvárdát” – mondta el portálunknak a Szeged 2011 trénere,

Gálhidi György

. A klubvezetés döntése értelmében a roppant fontos összecsapásra ingyenes a belépés.

A Szeged 2011 várható kezdőcsapata:

Belecan – Tóth, Petrók, Kapic, Farkas M., Kéri, Ulvicki, Marovic, Farkas Z., Timm, Varga.

Így játszott a két csapat az osztályozó első mérkőzésén:

Várda SE – Szeged 2011 1-1 (0-1)

Kisvárda, Várkert Sportpálya, 2000 néző. Vezette: Solymosi (Horváth R., Márkus)

Kisvárda:

Petranics – Tóth Gy., Hegedűs (Soós 35′), Lakatos, Fodor, Farkas Márton (Koi 92′), Iván, Oláh, Miskolczi, Kornutyak (Spekker 80′), Bagin.

Vezetőedző:

Révész Attila.

Szeged:

Belecan – Tóth I., Petrók, Kapic, Farkas M., Markovic, Ulvicki, Kéri (Varga 61′), Kis (Timm 86′), Farkas Z. (Dedic 78′), Jovánczai.

Vezetőedző:

Gálhidi György.

Gól:

Markovic (52′ - öngól), ill. Lakatos (30′ öngól).

Sárga lap:

Iván (57′), ill. Jovánczai (55′, 74').

Piros lap:

Jovánczai (74′).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.