Közélet

Kezdődnek a középszintű szóbeli vizsgák

Kezdődnek a középszintű szóbeli vizsgák

2013. június 14., péntek
Kezdődnek a középszintű szóbeli vizsgák

Június 13-án véget ért az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák időszaka, hétfőn pedig megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségik.

Az árvíz miatt volt néhány vizsgázó, aki a mentési munkálatokban való részvétel, vagy az utazás lehetetlenné válása miatt nem tudott részt venni emelt szintű szóbeli vizsgáján. A kormányhivatalok a vizsgák átszervezésével az ő számukra is biztosították a szóbeli vizsga letételének lehetőségét. A középszintű érettségik szóbeli vizsgái 2013. június 17. és június 28. közötti időszakban – a vizsgabizottságot működtető intézmények (középiskolák és kormányhivatalok) által meghatározott nap(ok)on – lesznek lebonyolítva. A szóbeli vizsgák az érettségi vizsgabizottságok előtt zajlanak. Ebben az időszakban 1.225 érettségiztető telephelyen, 3.525 vizsgabizottság előtt közel 330 ezer középszintű szóbeli vizsgára kerül sor. Csongrád megyében hatvan helyszínen, 172 vizsgabizottság előtt zajlanak majd a vizsgák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.