ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Samu Henrietta

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Samu Henrietta

2013. június 7., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Samu Henrietta
samu_henrietta_2

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInPartyRadioban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Szegedi Felnőttoktatási Gimnázium és Szakképző Iskola tanulója, és kozmetikus képzésre jár, mai Jó Arcunk,

Samu Henrietta

. Célul tűzte ki magának, hogy Amerikában fog dolgozni és élni. Az álma, hogy jó nevű kozmetikus, stylist és divattervező legyen. Kiskunfélegyházán él, ott is végezte el a középiskolát. Kedveli a várost, hisz ott született és sok emlék fűzi oda, viszont nagyon unalmasnak tartja. Szegedre azért jött, mert a testvérei is itt tanultak és jókat hallott róla, szereti is bár kissé ezt is unalmasnak találja.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

7 évig járt társastáncra, de ez mára már abbamaradt. A 19 éves lány jelenleg hobbi szinten edzeni jár és meg szeretne tanulni basszusgitározni. Szabadidejében sétál, biciklizik, edz, rajzol, és a barátaival tölti az időt. Filmezni is szokott, a vígjátékokat kedveli a leginkább. Olvasni csak divatról szóló könyveket olvas, mert ez érdekli. Szórakozni általában Kiskunfélegyházán a Rocktárba mennek le ismerőseivel. Ha teheti, sokat jár koncertekre, fesztiválokra, tavaly például megfordult a SZIN-en és a Volt-on is. Mind a kettő nagy élmény volt számára és tetszett neki. Idén nem jut el ennyi fesztiválra, viszont kárpótolja az a tény, hogy megy majd Hollywood Undead koncertre. Nevetve emlékszik vissza arra az esetre, mikor nekiszaladt az egyik bevásárlóközpont fotocellás ajtajának, aminek akkora lendülettel ment neki, hogy visszacsapódott róla és elesett. Kicsit kínosan érezte magát, mert sokan látták és kinevették, de mára már ő is mosolyogva gondol vissza erre az emlékre.

Zenelista:

• Rihanna – Diamonds • Children Of Bodom – AreYouDeadYet? • Hollywood Undead – Everywhere I Go • Subscribe – N tart a végtelenbe • Leander Rising – Viharom, tavaszom • AC/DC – HighwayTo Hell • Kiscsillag – Ha én lennék • Irie Maffia – BloodshotEyes • Brains – JoyToShare • Leander Rising - Szívidomár

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.