Sport

Hátország: szegedi és kecskeméti diadalok az OTP Faktoring-tornán + FOTÓK

Hátország: szegedi és kecskeméti diadalok az OTP Faktoring-tornán + FOTÓK

2013. június 4., kedd
Hátország: szegedi és kecskeméti diadalok az OTP Faktoring-tornán + FOTÓK
focitorna41_gs

Június 1-jén, szombaton hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az I. OTP Faktoring Gyermek Labdarúgó Tornát, melyen mintegy 170 lelkes kis focista vetélkedett a győzelemért a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellenére is.

Az OTP Faktoring Zrt., a Rendőr Testedző Egylet és a Déli Aprók Futball Club közös szervezésében az U7, U9 és U11-es korosztályban 8-8-8 csapat részvételével mérte össze futballtudását a SZVSE-pályán. A torna rendkívül jól sikerült, a hangulatról gondoskodtak a játékosok, valamint a szurkolók egyaránt. A rossz idő sem törte a kedvét a játékos kedvű ifjú focistáknak, akiket lelkesedésükért és játékukért a kupák és az érmek mellett még egyéb meglepetés is várt. A szervezők jövőre is számítanak a csapatok részvételére, s bíznak benne, hogy ismét egy örömteli nappal gazdagíthatják majd a futballt szerető ifjúságot!

Eredmények:

U7

1. DACF 2. Kalocsa Méhecskék SE I. 3. Rendőr TE

U9

1. DAFC 2. KHTK Kiskunfélegyháza 3. SZVSE Legjobb kapus: Gazdag Merse (SC. HÍRÖS-ÉP) Legjobb mezőnyjátékos: Czinege Eszter (KHTK) Gólkirály: Fenyvessy Bálint (DAFC)

U11

1. SC HÍRÖS –ÉP 2. Tisza Volán 3. Szentes I. Legjobb kapus: Serfőző Roland (Tisza Volán) Legjobb mezőnyjátékos: Nagy Lorenzó (SC. HÍRŐS-ÉP) Gólkirály: Prozlik Ádám (Szentes I.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.