Közélet

Fengshui és kutyapesztra: elküldték kívánságaikat a Deja Vu sztárjai

Fengshui és kutyapesztra: elküldték kívánságaikat a Deja Vu sztárjai

2013. június 7., péntek
Fengshui és kutyapesztra: elküldték kívánságaikat a Deja Vu sztárjai

Ha június 13-14-15, ha Postás Sporttelep, ha nosztalgia, akkor Deja Vu fesztivál! A bulira nem csak a látogatók készülnek, hanem a sztárok is. Ennek egyik jeleként például átküldték kívánságlistájukat, az úgynevezett ridert, ami alapján összeáll, hogy a szervezőknek miket kell biztosítaniuk számukra. Teljesíthetetlenek nincsenek, de meglepőek annál inkább…

Nem lesz bonyolult például „kutyafelvigyázót” keríteni az egyik csapat sztárjának, aki kedvencét minden egyes turnéra viszi magával A pesztrával szemben megfogalmazott alapkövetelmény, hogy az illető kutyatulajdonos legyen. A jelöltés kutyája közös fotóját és az állatról készült leírást előre el kell küldeni az együttes menedzserének, aki - amennyiben a látottak elnyerik tetszésüket - válasz e-mailben hagyja jóvá a szervezők választását. A befutó ezután készülhet, hiszen egész napját arra kell szánnia, hogy a kivételezett ebbel foglalkozzon. A fesztivál másik fellépője külön fodrászt kért, ami egyáltalán nem szokatlan, de annyi kitétele azért volt, hogy a mester csak egy bizonyos, Magyarországon nem forgalmazott termékcsaláddal dolgozhat. Ráadásul titoktartási nyilatkozatot is kell tennie, amiben vállalja, hogy a sajtó számára nem szivárogtat ki információkat a sztár viselt dolgairól. Egy másik énekes a fengshui szerint kéri berendezni öltözőjét. Mindehhez egy szakértőnek kell biztosítani, hogy rossz energiák biztosan nem rontják el a fellépését. Az előzőekhez képest szinte semmiség annak a különleges argentin vörösbornak a beszerzése, melynek palackja 25 000 Ft-ba kerül, és az előzetes utánajárás alapján mindössze néhány helyen kapható hazánkban.

Jegyelővétel már csak pár napig

A látogatóknak is érdemes figyelniük, hiszen a jegyelővétel időpontja hamarosan lejár. Aki olcsóbban szeretné megvásárolni belépőjét, annak június 10-ig kell ellátogatni az ismert jegyirodák valamelyikébe, vagy az Árkád Bevásárlóközpontban lévő Deja Vu Pontba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.