Közélet

Ellopták a szegedi DK tábláját

Ellopták a szegedi DK tábláját

2013. június 11., kedd
Ellopták a szegedi DK tábláját
Tábla

Ismeretlenek kedd reggelre ellopták a Demokratikus Koalíció szegedi szervezetének székházán lévő táblát. A párt feljelentést tett a rendőrségen - olvasható a szegedi DK közleményében.

A közlemény alább, változtatás nélkül olvasható:

Ismét atrocitás érte a DK szegedi szervezetét

Ma reggelre ismeretlenek megrongálták és ellopták a párt irodája előtt lévő táblát. Rövid időn belül ez a második atrocitás, amely a szegedi szervezetet érte. Mint ismert, néhány héttel ezelőtt egy kitelepülés alkalmával rongálták meg eszközeinket. A Demokratikus Koalíció sajnálatosnak tartja, hogy Pintér Sándor belügyminiszter úr nemhogy két hét alatt, de három év alatt sem képes elejét venni az ilyen megnyilvánulásoknak. Üzenjük azoknak, akik ilyen primitív cselekedetre képesek, hogy ez nem fogja elvenni a hitünket, hanem még jobban megerősít abban minket, hogy tovább küzdjünk egy jobb, igazságosabb Magyarországért. A párt feljelentést tett a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.