Közélet

Ellopta barátnője mobilját a szentesi nő

Ellopta barátnője mobilját a szentesi nő

2013. június 24., hétfő
Ellopta barátnője mobilját a szentesi nő

Baráti beszélgetésre érkezett, majd a találkozó után meglopta ismerősét egy 21 éves szentesi nő. Elfogták a rendőrök - írja a police.hu.

Jó kapcsolatot ápolt az 55 éves sértett

P. Georginával,

akit egy kis beszélgetésre hívott át szentesi házába 2013. június 23-án a késő délutáni órákban. A női csevegést időközben félbeszakította egy bejövő hívás. Ekkor figyelt fel a sértett mobiltelefonjára az elkövető. P. Georgina egy pohár vizet kért, majd amikor az 55 éves nő kiment a konyhába, a tolvaj eltette a készüléket a zsebébe és halaszthatatlan elfoglaltságra hivatkozva hazasietett. Út közben kikapcsolta az ellopott mobilt, a SIM kártyát pedig kivette és eldobta. A bejelentésre kiérkező rendőrök azonnal elfogták a gyanúsítottat, a telefont lefoglalták és előállították őt a Szentesi Rendőrkapitányságra. P. Georgina kihallgatásakor beismerő vallomást tett, elmondta, hogy meggondolatlanul cselekedett, nagyon megbánta tettét. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.