Közélet

Életvezetési tanácsok az egészségért a szentesi tűzoltóknak

Életvezetési tanácsok az egészségért a szentesi tűzoltóknak

2013. június 27., csütörtök
Életvezetési tanácsok az egészségért a szentesi tűzoltóknak
0626orv03

A Szentesi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon a munka- és a pihenőterületeket is megvizsgálta Láncz Adrienn, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Területi Egészségügyi, Pszichológiai és Munkabiztonsági Ellátó Központjának (TEPMEK) orvosa is, aki szerdán az állomány tagjaival is találkozott.

A doktornő megállapította, hogy a parancsnokság teljes területén megfelelőek a higiéniai állapotok, majd felkereste az épületben kialakított tűzoltómúzeumot, de felkísérték a tűzoltók a parancsnokság tornyába is, ahonnan az alföldi város panorámáját tekinthette meg.

Láncz Adriennt

az állomány tagjai felkereshették, akiknek Balázsné Veszelovszki Anikó asszisztens közreműködésével megmérte vérnyomását, vércukor-szintjétt és testsúlyát. A tűzoltók kérésére a doktornő értékelte a legutóbbi, januári – februári időszakos orvosi vizsgálat óta keletkezett szakorvosi leleteiket, és táplálkozási és az életviteli tanácsokkal látta el az állomány tagjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.