Közélet

Cserbenhagyó garázda biciklist keresnek

Cserbenhagyó garázda biciklist keresnek

2013. június 17., hétfő
Cserbenhagyó garázda biciklist keresnek

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt kéri a lakosság segítségét.

A rendelkezésre álló adatok alapján május 31-én 19.30 perckor Szegeden a Csongrádi sugárúton egy kerékpáros haladt a Brüsszeli körút irányából a Szent István tér felé, amikor egy 25 év körüli, kb. 180 cm magas, szőkés hajú férfi mellé hajtott és sértő kifejezések kíséretében meglökte őt, aminek következtében a sértett az út mellett lévő kandeláberhez esett és sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen kerékpáros ezt követően segítségnyújtás nélkül eltávozott a helyszínről. A körülmények tisztázása érdekében a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja az ismeretlen kerékpáros, továbbá minden olyan személy jelentkezését, aki az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, Szegeden a Párizsi krt. 16-22. szám alatt az I. emelet 105. számú hivatali helyiségben, vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400-as szám 12-92, 14-37-es mellékein lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.