Közélet

A füstcsövet is megfújták Maroslelén

A füstcsövet is megfújták Maroslelén

2013. június 13., csütörtök
A füstcsövet is megfújták Maroslelén

Berendezési tárgyakat és építőanyagot tulajdonított el Maroslelén egy lakatlan házból az a két helyi férfi, akik az ingatlan felújításánál segédkeztek. A Makói Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül elfogták őket.

Az épület tulajdonosa bízta meg felújítási munkálatok elvégzésével

A. Sándor

19 éves és

P. Ottó

42 éves maroslelei lakosokat, akiknek még kulcsot is adott a házba való bejutáshoz. A két férfi május 31-én éjszaka felkereste a gondjaikra bízott ingatlant, ahonnan egy kandallót és a hozzá tartozó füstcsövet, 3 darab harmonikaajtót, valamint lakberendezési tárgyakat tulajdonítottak el. A tolvajok berúgták a bejárati ajtót, azért, hogy eltereljék magukról a figyelmet, de a rendőrök rövid időn belül a nyomukra akadtak. A nyomozás során fény derült arra, hogy az elkövetők már korábban is tulajdonítottak el kisebb szerszámokat a házból. Mindkettejük ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.