Sport

Vízilabda: idén is bronzzal vigasztalódhat az A-Híd Szeged

Vízilabda: idén is bronzzal vigasztalódhat az A-Híd Szeged

2013. május 13., hétfő
Vízilabda: idén is bronzzal vigasztalódhat az A-Híd Szeged
ahidszegedve_ftc_szegedma_02_ia

A Szeged és a Vasas képében két csalódott csapat mérkőzhet az OB I 3. helyéért kedd délután.

Meglepetésre nem sikerült legyőznie sem itthoni meccsén, sem idegenben az alapszakaszt nyerő, hazai pályán addig veretlen A-Híd Szeged együttesének a szolnoki meglepetéscsapatot, így

Vincze Balázs

együttese akárcsak az elmúlt esztendőkben, ezúttal is a bajnoki bronzéremért küzdhet meg. Az ellenfél a bajnoki címvédő Vasas együttese lesz, amely két sima meccsen kapott ki az Egertől, amely most már első számú esélyese az idei kiírásnak. Mivel Molnár Tamásék megnyerték az alapszakaszt, így mindenkivel szemben pályaelőnyt élveznek a rájátszásban, s nincs ez másként az angyalföldiekkel szemben sem. A bronzcsata első meccsének így kedd délután 17 órakor az újszegedi nyitott sportuszoda ad otthont, a találkozóra a klub hétfői tájékoztatása szerint ingyenes lesz a belépés. A 3. helyért zajló, két győzelemig tartó párbaj második felvonását pénteken, este 19.30-tól vívják a Komjádi-uszodában. Az esetleges 3. meccs helye és időpontja még nem ismert.

A kedd esti összecsapást a SZEGEDma.hu élőben közvetíti!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.