Közélet

Tovább folytatódik az M5-ös autópálya felújítása

Tovább folytatódik az M5-ös autópálya felújítása

2013. május 24., péntek
Tovább folytatódik az M5-ös autópálya felújítása

Az M5-ös autópálya 31-38 km szelvénye között, Inárcs térségében 2013. május 25-től felújítási munkálatok kezdődnek. A munka előreláthatólag három hetet vesz igénybe.

A munkálatokhoz szükséges forgalomterelések az M5-ös autópálya mindkét oldalát érintik. A 31. és 38. km szelvények között a Szeged irányába tartó oldal teljes forgalmát a szembejövő pályatestre terelik, a felújítási munkálatok következtében az Inárcsi pihenő és csomópont lezárásra kerül. A szűkített forgalmi sávok miatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes, ezért a fenti szakaszokon torlódás várható. Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, az Állami Autópálya Kezelő Zrt., az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt. A biztonságos és zavartalan közlekedés érdekében az autópályán utazóktól is fokozott figyelemre számít az AKA Zrt. Kérik, hogy figyeljék az útinformációkat, a rendőrség, az autópálya kezelők és az Útinform híreit! Az AKA Zrt. kéri az utazók megértését, és biztonságos utazást kíván. Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől, az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.