Közélet

Szegedi DK-sok is aláírnak a rezsicsökkentésről szóló íveket

Szegedi DK-sok is aláírnak a rezsicsökkentésről szóló íveket

2013. május 13., hétfő
Szegedi DK-sok is aláírnak a rezsicsökkentésről szóló íveket
dk_ikv_gs

Amennyiben megsemmisítik az IKV-nál összegyűlt dolgozói aláírásokat, a Demokratikus Koalíció szegedi tagjai készek aláírni a Fidesz által a rezsicsökkentés érdekében indított aláírásgyűjtő íveket.

Az Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. székháza elé vonult a szegedi DK-sok egy kisebb csoportja, s egy levelet adtak át a vagyonkezelő portáján, melyet

Nagy Ferencnek

, az IKV elnök vezérigazgatójának címeztek. A megyei napilap a múlt héten megírta: az önkormányzati tulajdonú ingatlankezelő saját vezérigazgatói titkárságán gyűjti a dolgozók aláírását a rezsicsökkentés mellett. Az MSZP közleményében pártirányításról beszélt, és arról, hogy meg is félemlítik az IKV-s dolgozókat. A Fidesz szerint viszont aljas módon hazudoznak a szocialisták, az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. vezetője lehetőséget teremtett az ott dolgozók önkéntes, szabad véleménynyilvánítására. Ahogy közleményükben írták, a rezsicsökkentés nem pártpolitika, hanem minden magyar állampolgár közös érdeke. „Tisztességes cserealap, ha már a dolgozók aláírása szükséges ahhoz, hogy legyen elegendő aláírás a rezsicsökkentéshez, akkor a DK Szegedi Szervezetének tagjai felajánlják aláírásukat, cserébe azt kérjük, hogy az IKV-nál összegyűjtött aláírásokat semmisítsék meg ellenőrizhető módon” – közölte

Binszki József

az IKV székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján. A DK Csongrád megye 1-es választókerületének elnöke hozzátette, pártjuk nem ért egyet a Fidesz aláírásgyűjtésével, a rezsicsökkentés a Demokratikus Koalíció szerint pusztán kormányzati propaganda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.