Közélet

Permetezik a város platánfáit vasárnaptól

Permetezik a város platánfáit vasárnaptól

2013. május 25., szombat
Permetezik a város platánfáit vasárnaptól

Vasárnaptól az elszaporodott csipkéspoloska miatt permetezésbe kezd a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

A szegedi platánokon elszaporodott csipkéspoloska miatt vasárnap permetezésbe kezd a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft., a gnomónia ellen a csapadékos idő miatt a kiemelt helyeken végeznek kezeléseket - tájékoztatta a SZEGEDma.hu hírportált

Makrai László

ügyvezető igazgató. A borfesztivál után közvetlenül a Széchenyi teret permetezik majd, majd a jó idő esetén az alábbi menetrendben kezelik a fákat: Vasárnap Petőfitelep, Dorozsma, Makkosház, Alsóváros, Móraváros. Hétfőn Rókus, Móraváros, kedden Tarján (a Felső Tisza-part és a Szilléri sugárút közötti rész), Északi város. Szerdán Tarján (a Szilléri sugárút és a József Attila sugárút közötti terület). Csütörtökön Tarján (a Szilléri sugárút és a József Attila sugárút között), belváros. Pénteken belváros, Újszeged, Szőreg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.