Közélet

Makói Videóműhely – Egy műsor a dokumentumfilmek szerelmeseinek a Telinen

Makói Videóműhely – Egy műsor a dokumentumfilmek szerelmeseinek a Telinen

2013. május 8., szerda
Makói Videóműhely – Egy műsor a dokumentumfilmek szerelmeseinek a Telinen

Folytatódik a Makói Videóműhely című sorozat a Telin Televízió csatornáján. A műsorban bepillantást nyerhetnek a Makói Videó- és Művészeti Műhely ifjú tehetségeinek világszerte elismert és díjazott alkotásaiba.

A Makói Videó- és Művészeti Műhely hazai és nemzetközi díjnyertes filmjeiből készített következő válogatásban öt nemzetközi fesztiváldíjas alkotásból láthatnak összeállítást.

Antóni Péter

Álom című rövid filmje a 9. Országos Diák és Ifjúsági Filmszemlén a Népszabadság díját, a 2. Európai Fiatal Filmszakértők Találkozóján Görögországban és a 20 éven aluli fiatalok fesztiválján Olaszországban a fődíjat nyerte el, valamint a 18. Audiovisual and School International Contest ICEM-CIME díjával is értékelték. Antóni Péter Táncfilm című filmjea 7. Országos Diák Filmszemlén fődíjat kapott, valamint a 17. Audiovisula and School International Contest ICEM-CIME díjazottja lett. Továbbá a zsűri különdíját kapta meg Olaszországban a 20 éven aluli fiatalok nemzetközi fesztiválján.

Szatmári Csaba

Második esély című dokumentumfilmje, amely az állami gondozott fiatalok gondolatait tárja elénk a jelenről és a jövőről, a 9. Országos Diák és Ifjúsági Filmszemlén különdíjat, valamint a 2003-as Zoom To Europe Fesztivál „Oktatási Minisztérium díját” nyerte el, továbbá a legjobb filmek között mutatták be Wiesbadenben a 2003-as Werksatt Für Junge Filmer fesztiválon és Hannoverben a 2003-as Up and Coming Film fesztiválon. Szatmári Csaba Töredékek című dokumentumfilmje a 2004-es Zoom to Europe and the World fesztivál GYISM díját és a XI. Országos Diák Film és Videó szemle OM díját nyerte el. Válogatásunkban szerepel Ferge Roland Végtelen című alkotása is. A Makói Videó- és Művészeti Műhely hazai és nemzetközi díjnyertes filmjeiből készített következő összeállításunkat megtekinthetik a Telin TV csatornáján május 8-án (szerdán) 19 óra 5 perctől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.