Bulvár

Lusta volt hazasétálni, ezért lopott egy biciklit

Lusta volt hazasétálni, ezért lopott egy biciklit

2013. május 6., hétfő
Lusta volt hazasétálni, ezért lopott egy biciklit

Lusta volt haza sétálni, ezért döntött úgy egy 19 éves fiatal, hogy ellop egy kerékpárt Makón május 3-án a hajnali órákban.

A fiú az egyik helyi áruház biciklitárolójában, lezárt állapotban hagyott kerékpárt szemelte ki, felfeszítette a zárat, majd hazatekert a kétkerekűvel. A feljelentés alapján a makói rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és ennek, valamint a biztonsági kamerák felvételeinek köszönhetően hamar a látókörükbe került

B. Balázs

, akit előállítottak a Makói Rendőrkapitányságra. A fiú a kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, elmondta, hogy nagyon szégyellte tettét, ezért a biciklit nem is tartotta meg, hanem elrejtette azt Makó külterületén egy földes, dűlős részen. A kerékpárt a rendőrök megtalálták, B. Balázs ellen pedig lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.