ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tompa Viktória

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tompa Viktória

2013. május 30., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tompa Viktória
Tompa_Viktoria (1)

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium humán szakos tanulója mai Jó Arcunk,

Tompa Viktória

. Szereti a sulit, tetszik neki a közeg, és már elképzelései is vannak arról, hogy merre menne tovább innen. Tervei szerint a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytatná majd szívesen tanulmányait. A fiatal lány Szegeden él, és nem is szeretne elmenni innen, mert nagyon a szívéhez nőtt a város. Ezért is jelentkezne majd ide, az egyetemre, nem pedig máshova.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 16 éves lánynak már 9 éve az élete fontos része a tánc. Jelenleg a Ritmus Tánc- És Fitnesz Stúdió tagjaként koptatja a parkettet. Szabadidejében a barátaival van, táncol, zenét hallgat, TV-t néz, esetleg kirándul. Szeret filmeket nézni, habár manapság inkább sorozatokra „kattant rá”, függőnek vallja magát. Egyik kedvence a Szívek szállodája, amit jelenleg is néz. Olvasni is szokott, általában olyan könyveket, amik megfogják, de a kötelező olvasmányokat is próbálja elolvasni.

Dan Brown

könyveit kedveli a leginkább, a legutóbbi, amit olvasott: az Angyalok és démonok. Szórakozni mostanában nem nagyon jutott el, de ha elmennek, akkor ismerőseivel általában Sing Singbe jutnak le, vagy egy házibuliban kötnek ki. Bár saját elmondása szerint még annyira nem vonzzák a partik.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Rihanna • Justin Timberlake • Lana Del Rey • The Wanted • Avicii

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.