ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Lugosi Zsuzsanna Adrien

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Lugosi Zsuzsanna Adrien

2013. május 16., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Lugosi Zsuzsanna Adrien
1_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Ceglédről jött ide tanulni, mai Jó Arcunk,

Lugosi Zsuzsanna Adrien

. A School of Buissness Szakképző Iskolába jár, újságírás szakra. Először nem ide szeretett volna jönni tanulni, hanem rendőr akart lenni, de sajnos nem vették fel. Így maradt ez a szakma, ami időközben megtetszett neki és szívesen el is helyezkedne benne. Nem nagyon szeret Cegléden élni, mert nincs akkora élet, mint itt Szegeden. A napfény városa így gyorsan a szívéhez nőtt.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 19 éves lánynak nincs konkrét hobbija, néha sportolni szokott vagy elmegy konditerembe. Ez leginkább a testnevelés érettségi előtt volt jellemző. Nyáron kezdi a gyakorlatát, a Ceglédi Városi Televíziónál, már várja, kíváncsi rá, hogy milyen lesz. Kevés szabadideje van, mert diákmunkákat is vállal, de a barátaival szereti tölteni, ami marad vagy internetezik. Filmezni ritkán szokott, inkább esténként tévét néz. Olvasni viszont szeret, leginkább thrillereket és vámpíros könyveket vesz a kezébe, mint például a Twilight (Alkonyat). Bulizni nem nagyon szeret, elmondása szerint, hamar megunja a szórakozóhelyeket. Sokkal jobban kedveli az összeülős, beszélgetős és iszogatós estéket, esetleg a kocsmázásokat. Talán még házibulik is beleférnek, de inkább maradna az összeülős találkozásoknál.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Majka • L.L. Junior • Pitbull • Chris Lawyer • Pink

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.