Egyetem

„Helló tavasz – Design terasz” az Informatóriumban

„Helló tavasz – Design terasz” az Informatóriumban

2013. május 10., péntek
„Helló tavasz – Design terasz” az Informatóriumban
informatorium_plakat

Szegedi és regionális alkotók design és művészeti munkáiból rendeznek vásárt szombaton az Szent-Györgyi Albert Agóra Informatóriumában, ahol bemutatók és előadások is várják az érdeklődőket.

Az Informatórium és terasza ad otthont a „Helló tavasz – Desing terasz” nevű rendezvénynek szombaton 10 és 17 óra között, ahol nem csupán szegedi és regionális alkotók munkáiból rendeznek vásárt, hanem kóstolók, előadások és bemutatók is várják az érdeklődőket. Délelőtt 10 és 13, valamint 16 és 17 óra között változatos design megoldásokat mutatnak be, melyeket ki is lehet próbálni az intelligens mintaotthonban. Szó lesz a cékla és a sárgarépa gyógyító erejéről, és szépségápolási tippeket is kapnak az érdeklődők a kóstolók mellett. Ezen felül különleges ízesítésű kávékat is készítenek a résztvevők. 10 és 17 óra között design vásár lesz a teraszon, 13 órakor

Kótai Gábor

a designról, majd

Polgárdi Ákos

a tipográfiáról, végül

Csatlós Márton

az infógrafikáról tart előadást. A belépőjegy 200 forint, mely magába foglalja a kóstolásokat és 15 darab családi fotó digitalizálását.

További részletek a programról itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.