Bulvár

Félmázsás marihuánafogás Röszkén + VIDEÓ

Félmázsás marihuánafogás Röszkén + VIDEÓ

2013. május 10., péntek
Félmázsás marihuánafogás Röszkén + VIDEÓ
marihuana_roszke

Mintegy fél mázsányi kábítószert rejtett annak a gépkocsinak a precízen kialakított dupla padlólemeze, amely május 9-én délután jelentkezett belépésre az országba a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

A 26 éves albán sofőr viselkedése vált gyanússá az útlevélkezelő rendőrnek. Társával félreállították az autót, majd tükörrel és kutyával is átvizsgálták. Így észlelték, hogy a járművet átalakították. A rendőrök ekkor a pénzügyőröktől szigorított vámvizsgálatot kértek, akik megfúrták a Fiat padlólemezét. A fúrószáron kábítószergyanús növényi törmelék maradt, ezért a rendőrök és a pénzügyőrök hozzákezdtek a jármű bontásához. A tank fedelének leszerelését követően előkerült egy szövetzsák, amit kötéllel tudtak kihúzni. Végül összesen 93 darab téglatest alakú csomagot vettek ki az egyenruhások az autó dupla padlólemeze közül. A marihuána súlya meghaladja a 48 kilogrammot. http://www.youtube.com/watch?v=ACU8KbYUpB0 A 26 éves albán férfit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.