Közélet

Az IH színpadán éledt újjá a Mini zenekar + FOTÓK, VIDEÓ

Az IH színpadán éledt újjá a Mini zenekar + FOTÓK, VIDEÓ

2013. május 4., szombat
Az IH színpadán éledt újjá a Mini zenekar + FOTÓK, VIDEÓ
7_gs

A hazai rock- és blueszene egyik legendás ikonja, a Mini együttes egykori frontembere, Török Ádám látogatott Szegedre pénteken, ahol új formációban, de régi számaival szórakoztatta a közönséget.

Némi csúszással, majd

Pleskonics "Plesi" András

felkonferálásával mintegy 100 néző előtt lépett színpadra péntek este

Török Ádám

és a Mini Big Band. A nézők sorai között túlnyomórészt az ötvenen túli korosztály töltötte fel a székeket - nekik nosztalgikus élményben volt részük, mikor a régi Mini-számok a Mini Big Band formációban tolmácsolásában csendültek fel. Ma a sztárok, csillagok világában nehéz versenyt tartani, az ízlés világa sokat változott, talán fellelhető benne némi ficam is. Egy dolog biztos: Török Ádi bácsinak hatvanöt évesen a haja már nem lobog úgy, mint harminc évvel ez előtt, de a tüdeje a régi, a torkában még most is ott az érc, a blues, a rock. Ádi bácsi örök, a sztárság meg mulandó…

Tekintse meg a SZEGEDma TV videóját is!

http://www.youtube.com/watch?v=AtbM5joO5mg&feature=youtu.be

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.