Szórakozás

A Mini frontembere, Török Ádám az IH színpadán + VIDEÓ

A Mini frontembere, Török Ádám az IH színpadán + VIDEÓ

2013. május 2., csütörtök
A Mini frontembere, Török Ádám az IH színpadán + VIDEÓ
torokmini

A Mini együttes egykori frontembere, Török Ádám látogat Szegedre: a hazai rock- és blues zene egyik legendás ikonja fiatalos lendülettel hozza ismét a színpadra dalait. Mini Big Band nevű formációját péntek este hallgathatjuk meg az IH Rendezvényközpontban.

Negyvenöt éve jegyzi a hazai rock- és blueszene

Török Ádámot

. A Mini zenekar egykori frontembere lassan fél évszázada alapította meg a progresszív rockot, blues-rockot és jazz-rockot játszó együttesét, amely a mai napig több generációt vonz a színpad elé. Zenekaruk nemcsak a közönség, de a zenészvilág köreiben is ismert, elismert produkciót nyújt. Török "Ádi bácsi" péntek este a Tisza partjára is ellátogat: munkásságát egy közel ötven állomásos turnéval ünneplik meg, több formációval elevenítve fel a klasszikus nótákat. "Szegedre a nemrég alapított Mini Big Band formációval látogatunk el, melyet hat - nagyrészt Békés megyei - fúvóssal hangszereljük újra az egykori dalokat. Három felállással koncertezünk, melyek az egész életpályánkat lefedik" - árulta el portálunknak Török Ádám. A blues-rock legenda szerzeményeit kétórás, nemzetközi színvonalú koncerttel idézik fel az IH Rendezvényközpontban péntek este hét órától. Szerdán a Tabánban adott koncertet a zenekar, több ezer ember érdeklődésétől karöltve - Török Ádám szegedi fellépésére is minden zenekedvelőt szeretettel vár. http://www.youtube.com/watch?v=ZMoLkSezg6M

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.