Közélet

24 órás vetélkedőt indít a SZISZSZI József Attila Tagintézmény

24 órás vetélkedőt indít a SZISZSZI József Attila Tagintézmény

2013. május 22., szerda
24 órás vetélkedőt indít a SZISZSZI József Attila Tagintézmény

Szeged nevezetességeit, érdekességeit bemutató, 24 órás vetélkedőt rendez május 24-25-én a SZISZSZI József Attila Tagintézmény.

Szegeden elsőként és hagyományteremtő jelleggel 24 órás vetélkedőt szervez a Szegedi Ipari, Szolgáltató Szakképző és Általános Iskola József Attila Tagintézménye május 24-25-én. A Szeged Napjára eső hétvégén ügyességi vetélkedőkkel, játékos feladatokkal várják az általános és középiskolás csapatokat, akik megismerkedhetnek a város nevezetességeivel és próbára tehetik tudásukat, műveltségüket. Az elméleti feladatok témái között szerepel többek között Szeged, Magyarország, hungarikumok, történelem és honismeret, EU, kultúrák, film-zene-színház is. Emellett ügyességi és logikai feladatokkal, interaktív táblás és GPS-alapú játékokkal is készülnek a szervezők. A versenyen szegedi általános és középiskolák 8., 9. és 10. évfolyamos tanulói közül 10 diák és két felnőtt kísérőből álló csapatatok vehetnek majd részt. A tervek szerint minimum 15, de igény szerint 20 csapat is részt vehet a megmérettetésen, a segítőkkel együtt körülbelül 220 – 230 fős versenyre számítanak a szervezők. A részletekért tekintse meg

a rendezvény plakátját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.