Közélet

Zsiráfetetés és versenyek a vadaspark Bérletesek Napján

Zsiráfetetés és versenyek a vadaspark Bérletesek Napján

2013. április 26., péntek
Zsiráfetetés és versenyek a vadaspark Bérletesek Napján
20120604_zsirafok_01

Idén először, hagyományteremtő célzattal nyitja meg a Szegedi Vadaspark a „Bérletesek napját”, ahol a visszatérő vendégek bepillanthatnak az állatgondozás hétköznapjaiba, megetethetik a zsiráfokat és különleges programokkal várják őket. Portálunk élőben jelentkezik a helyszínről!

Idén április 27-én, szombaton 10-16 óráig várják törzslátogatóinkat, akik abban a kitüntetett helyzetben lesznek, hogy egész nap, többek között, egy intenzív „Állatgondozói tréningen” vehetnek részt, ahol néhány játékos feladattal kipróbálhatják, mi mindent kell tudnia nálunk a közvetlenül az állatok közelében dolgozó szakembereknek. Ízelítő a programokból: 9.50-kor és 14.20-kor indul a Zsiráf-ház belső tereinek bejárása, majd e hórihorgas szavanna lakók répával való megetetése. 11.30-kor és 14.30-kor az Oktatóközpontban, egy kézben nevelt kis borz társaságában mutatják be, ki mindenkinek segít Természetvédelmi Mentőközpont. 10-től 16 óráig egy nem szokványos állatgondozói akadályversenyen vehetnek részt a bérletvásárlók és családtagjaik. Fontos, hogy mindenki hozza magával bérletét, mert a nap programjain (kivéve a Zoo Típusú Találkozások) csak azzal lehet részt venni! Akinek nincs, annak éppen ezen a napon éri meg legjobban bérletet vásárolni, mert 10% kedvezményt biztosítanak az árából. A vadasparki bérlet 1 évig korlátlan számú látogatásra jogosít fel. A bérlet személyazonosító okmánnyal (személyi vagy diákigazolvány, jogosítvány, útlevél stb.) együtt érvényes csak, azt se felejtsék otthon! A SZEGEDma.hu hírportál a helyszínről tudósítja majd az eseményeket: állomásunkon, a Pelikán büfé előtt tréfás zookvízt lehet fejteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.