Sport

Vízilabda: légiósok és szegediek nélkül készül a válogatott

Vízilabda: légiósok és szegediek nélkül készül a válogatott

2013. április 11., csütörtök
Vízilabda: légiósok és szegediek nélkül készül a válogatott
vizilabda_mikasa_gs

A külföldön játszók, valamint a Crvena zvezda elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőre készülő szegediek nélkül tartja vasárnap kezdődő következő összetartását a magyar férfi vízilabda-válogatott.

A nemzeti csapat hivatalos honlapja, a www.vlv.hu csütörtökön arról számolt be, hogy Benedek Tibor szövetségi kapitány hétfőn és kedden is két edzést vezényel majd az együttesnek, amely a program záróakkordjaként a Komjádi uszodában a junior válogatottal játszik egy gálameccset. A keddi, nem hivatalos találkozót összekötik a 2021-es magyar vb-pályázat promóciójával és a nyári, szombathelyi junior vízilabda-világbajnokság népszerűsítésével. Az összetartás nyitányaként a válogatott együtt szurkol majd a magyar jégkorong-válogatottnak, amely vasárnap a britek ellen kezdi meg a budapesti divízió I-es világbajnokságot.

A válogatott kerete:

kapusok:

Nagy Viktor, Lévai Márton.

mezőnyjátékosok:

Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Fülöp Bence, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Jansik Szilárd, Salamon Ferenc, Vámos Márton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.