Sport

Vízilabda: Gyöngyösi András a Spandau edzője lesz

Vízilabda: Gyöngyösi András a Spandau edzője lesz

2013. április 12., péntek
Vízilabda: Gyöngyösi András a Spandau edzője lesz
gyongyosiandras_szeged_debrecen20_gs

A következő szezontól Gyöngyösi András lesz a német vízilabda-bajnokságban szereplő Spandau 04 vezetőedzője.

A berlini klub honlapja pénteken számolt be a hírről, látványos igazolásnak minősítve a 45 éves magyar szakember megszerzését.

Peter Röhle

menedzser azt mondta: a következő idényben amellett, hogy meg akarják nyerni a hazai bajnokságot és kupát, a Bajnokok Ligájában is szeretnének ismét jó eredményeket elérni.

Gyöngyösi

pályafutását bemutatva kiemelik, hogy egyike volt annak a három jelöltnek, akik közül januárban kikerült a magyar férfi válogatott új szövetségi kapitánya, korábban pedig a Ferencvárosnál, a Szegednél és legutóbb a Debrecennél dolgozott. Játékosként 240-szer szerepelt a válogatottban és kilenc évig Olaszországban légióskodott. "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy szeptembertől a Spandau edzője lehetek. Magyarországon és Európában is nagyon jó a klub hírneve" - idézte a honlap Gyöngyösi Andrást. A Wasserfreunde Spandau 04 a legsikeresebb német vízilabdaklub, 1904-ben alapították. A német bajnokságot 31, a német kupát pedig 27 alkalommal nyerte meg. Az idei Bajnokok Ligája szezonban a német klub az A-Híd Szeged VE csapatával szerepelt egy csoportban, ahol az utolsó helyen végzett, így nem jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.