Sport

Vízilabda: berúgná a Final Four ajtaját az A-Híd Szeged + VIDEÓ

Vízilabda: berúgná a Final Four ajtaját az A-Híd Szeged + VIDEÓ

2013. április 15., hétfő
Vízilabda: berúgná a Final Four ajtaját az A-Híd Szeged + VIDEÓ
szeged_beton__sajttaj01_gs

"Nemcsak kopogtatni akarunk, hanem berúgni az ajtót, hiszen aki kopogtat, azt nem biztos hogy beengedik" - mondta Szívós Márton az A-Híd Szeged VE BL-negyeddöntője kapcsán.

"Kopogtatunk" címmel tartotta hétfő délben sajtótájékoztatóját a Kárász utcai Corsó Caféban, a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Crvena zvezda ellen vívandó szerda esti mérkőzés kapcsán - utalva arra, az alakulat a kontinentális topsorozat Final Fourjának ajtaján kopogtat. A két gárda 2011 őszén már találkozott BL-csoportmeccsen, akkor a Vincze-csapat 10-4-es diadalt aratott. Ez a Crvena zvezda azonban már nem ugyanaz az alakulat. "A tavalyi csapat magja megmaradt, de ez idén már inkább csak a 'kerülete' a gárdának, hiszen öt meghatározó játékos érkezett a klubhoz. Ebből adódóan erősebbé váltak, s játékuk is megváltozott" - vázolta fel az ellenfelet

Vincze Balázs

vezetőedző, aki hozzátette, telt házra számít a szerdai találkozón. "Bízom benne, hogy sok hazai drukker lesz Vásárhelyen, akik majd olyan hangulatot teremtenek, hogy az utolsó leheletünkig harcoljunk egy olyan eredmény eléréséhez, amivel jó eséllyel mehetünk a belgrádi visszavágóra" - hangsúlyozta a szurkolás fontosságát a tréner.

Cserhalmi Julianna

, a klub elnök asszonya hozzáfűzte, a kupagyőzelem után a bajnoki alapszakaszban is az első helyen végzett a csapat, így csak elégedett lehet a fiúk teljesítményével. "Jó ideje ez a mérkőzés lebeg a szemünk előtt. Nem csak kopogtatni akarunk, hanem berúgni az ajtót, hiszen aki kopogtat, azt nem biztos hogy beengedik" - sommázott velősen

Szivós Márton

, a csapat gólerős, válogatott átlövője.

Szivós Márton beszél a szerdai BL-derbiről a SZEGEDma TV HD-videójában!

http://www.youtube.com/watch?v=jJkM03M4mdw

Juhász György

technikai igazgató a jegyárusítás kapcsán közölte, a hétfői nappal gyakorlatilag elfogynak az elővételben vásárolható jegyek, amelyek az ülő helyeket jelentik a Gyarmati Dezső Sportuszodában. "Tervezzük úgy kibővíteni a létesítményt hogy további ülő és álló helyekre is adhassunk el belépőt. A szerb klub részére 45 jegyet biztosítottunk, de ennél biztosan többen fognak érkezni déli szomszédunktól" - tudtuk meg. A szerda este, 18.45-től kezdődő BL-negyeddöntő előtt ezúttal is számíthatnak a belépő szurkolók autogramkártyákra. A keret kapcsán Vincze Balázs elárulta, mindenki egészséges, fizikálisan és mentálisan is rendben van a gárda. Látványos, fénytechnikával megtámogatott show-műsor lesz a meccs körítése, mint elhangzott, de - mint a tréner Juhász György szavaihoz hozzátette - az igazi show-t a hazai alakulatnak kell biztosítania a medencében. "Alaposan készültünk, videóztunk, és mindent megteszünk, hogy megfelelő előnnyel mehessünk a szerbiai visszavágóra. Akkora előnnyel, amivel a Zvezda verte az Egert, maximálisan elégedett lennék, de elsősorban mindenképp győznünk kell" - közölte az edző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.