Gazdaság

Videós segítség az szja-bevallások kitöltéséhez

Videós segítség az szja-bevallások kitöltéséhez

2013. április 30., kedd
Videós segítség az szja-bevallások kitöltéséhez

Már csak 22 nap van az szja-bevallások elkészítésére és elküldésére, 2 millió 700 ezer bevallást azonban még mindig nem nyújtottak be; elkészítésüket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - ahogy tavaly is - egy kisfilmmel segíti.

Az adóhatóság közleményében ismerteti: a film bemutatja, hogy hogyan kell letölteni magát a bevallást, és milyen segítséget lehet kapni a bevalláskitöltő programtól (például az adott sorhoz tartozó magyarázat egy gombnyomásra megjelenik, számol, ellenőriz, figyelmeztet). A kisfilm konkrét segítséget is nyújthat, hiszen egy átlagos példával vezeti végig a nézőt a bevallás sorain. Bemutatja, hogyan lehet rendelkezni az adó 1+1 százalékáról, és azt is, hogy fizetendő adó esetén hogyan lehet egyetlen kattintással akár hat havi pótlékmentes részletfizetést kapni.

A filmet erre a linkre kattintva lehet megtekinteni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.