Bulvár

Tizennégy mellékúton van teljes útzár

Tizennégy mellékúton van teljes útzár

2013. április 3., szerda
Tizennégy mellékúton van teljes útzár

Öt megyében összesen 14 mellékúton van érvényben teljes útzár az ár- és belvíz helyzet miatt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda reggeli összesítése szerint.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Muhi és Köröm közötti, a 26-os főút és Sajókaza közötti, valamint a Sajóörös és Kesznyéten közötti útszakaszokon nem lehet közlekedni. Vas megyében öt úton van teljes útzár, ezek a Molnaszecsőd és Döröske, a Nádasd és Halogy, a Nagypirit és Boba, a Sótony és Ikervár, valamint a Nagygeresd és Vasegerszeg közötti szakaszok. Zala megyében Lentinél, Kerkaszentkirálynál és Tormaföldénél van útzár, utóbbinál rézsűcsúszás miatt. A megyében a Kerkateskánd és Szécsisziget közötti utat sem lehet használni. Tolna megyében Döbrököznél zártak le egy útszakaszt, továbbá Veszprém megyében a Nemesgörzsöny és Egyházaskesző közötti utat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.