Bulvár

Rablás, zsarolás, csalás 16 évesen Makón

Rablás, zsarolás, csalás 16 évesen Makón

2013. április 10., szerda
Rablás, zsarolás, csalás 16 évesen Makón

Csoportosan elkövetett rablással, zsarolással és csalással gyanúsít a Makói Rendőrkapitányság egy 16 éves helyi fiatalembert, akit április 9-én őrizetbe vettek.

A fiatalember társaival március 22-én a reggeli órákban a makói Almási és Bánát utcák kereszteződésénél megállított egy iskolába tartó diákot, majd kicsavarta kezéből annak mobiltelefonját és megfenyegette, hogy megverik, ha nem hagyja annyiban a dolgot. A Makói Rendőrkapitányság akkor csoportosan elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a fiú ellen, akiről időközben kiderült, hogy egy zsarolással és egy csalással is összefüggésbe hozható. Még február 13-án a makói Vágóhíd és Váradi utcák kereszteződésénél egy fiatalkorú nyakához kést szorított, majd 20 ezer forintot követelt tőle. A sértett később át is adta az összeget támadójának. Néhány nappal később egy makói lánytól kicsalta a mobiltelefonját azzal az ígérettel, hogy később rendezi annak árát. A fiatalember gyanúsítottkénti kihallgatása során részben beismerő vallomást tett. A Makói Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.