Közélet

Ötmillió forintért küzd a szegedi Arany János iskola

Ötmillió forintért küzd a szegedi Arany János iskola

2013. április 3., szerda
Ötmillió forintért küzd a szegedi Arany János iskola

Januárban indította útjára Sulirajongó pályázatát a Tesco. Ennek keretében a pályázó iskoláknak először a legegészségesebb hozzávalók felhasználásával EgészségBüfét kellett rendezniük, majd átmozgatták az iskolát a SuliMozgatón. A programokról készült legjobb képeket és videókat feltöltötték az internetre, ezek után kezdetét vette a sulirajongás.

Minden 5000 Ft feletti vásárlás után a Tesco pénztárakban Sulirajongó kupont adnak a vásárlóknak, és az azon található kóddal és a blokk AP-kódjával lehet szavazni a kedvenc iskolára. A szülők, nagyszülők, tanárok, kis- és nagytesók, közeli és távoli barátok, ismerősök segítségével a szegedi Arany János iskola is nagy erővel kezdte a meg a gyűjtést. Az iskola hosszú ideig az első helyen állt a vetélkedésben. Természetesen vetélytársai is akadtak, és az elmúlt napokban szinte óránként változik a verseny állása. Sokszor csak alig tíz szavazat választja el egymástól az első három helyezettet, máskor több száz szavazatnyi különbség is van. A tét óriási, a legtöbb szavazatot gyűjtő iskola jutalma 5 millió forint, ami a jelen gazdasági helyzetben óriási, szinte felbecsülhetetlen lehetőség egy intézménynek. Az „aranyos” gyerekek és szülők, tanárok, ismerősök mindent elkövetnek, hogy megnyerjék a vetélkedést, de ehhez még nagyon sok segítségre, szavazatra van szükségük. Amennyiben szeretné segíteni,

itt voksolhat az iskolára

, de ha esetleg nem tud otthon szavazni, vagy nem kért, kapott kupont, akkor az iskolába is bejuttathatja a blokkot kuponnal vagy anélkül is. A vetélkedés április 5-én, éjfélkor zárul és nagyon jó lenne, ha egy szegedi iskola nyerné ezt az országos versenyt, amelyre több mint 385 intézmény nevezett be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.