Bulvár

Obama "családi tetoválással" rettentené el lányait

Obama "családi tetoválással" rettentené el lányait

2013. április 25., csütörtök
Obama "családi tetoválással" rettentené el lányait

Barack Obama azzal "fenyegette" meg lányait, hogy ha tetováltatják magukat, akkor a first ladyvel együtt ugyanarra a testrészükre ugyanolyan rajzokat készíttetnek, és azt családi tetoválásként mutatják majd be a YouTube-on – derült ki az NBC televízió egy szerdán nyilvánosságra hozott felvételéből.

„Úgy gondoljuk, ez eltérítheti őket attól a gondolattól, hogy a tetoválás jó útja a lázadásnak” – mondta az elnök egy nyilatkozatában, amelyet még a bostoni maratonin elkövetetett terrortámadás előtt vettek fel.

Obama

megértően nyilatkozott feleségének azzal az április elején ismertté vált „nyelvbotlásával” kapcsolatban is, miszerint időnként egyedülálló anyának érzi magát. Mint mondta, gyakran akár egy hétig sem látták egymást, amikor a szenátori mandátumért vagy az elnökségért kampányolt. Elismerte, hogy lehettek olyan idők, amikor

Michelle Obama

egyedülálló anyának érezhette magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.