Közélet

Makói Videóműhely – Új műsor a Telin Televízió csatornáján

Makói Videóműhely – Új műsor a Telin Televízió csatornáján

2013. április 9., kedd
Makói Videóműhely – Új műsor a Telin Televízió csatornáján

Folytatódik a Makói Videóműhely című sorozat a Telin Televízió csatornáján. Műsorunkban bepillantást nyerhetnek a Makói Videó- és Művészeti Műhely ifjú tehetségeinek világszerte elismert és díjazott alkotásaiba.

A Makói Videóműhely 1994-ben azzal a szándékkal jött létre, hogy a vizuális művészetekre fogékony 10 és 25 év közötti fiatalok megtanuljanak „látni”, gondolataikat, érzéseiket és a körülöttük lévő világot képekben, filmben ábrázolni. Sikerei nem kizárólag a díjakban, inkább magukban az alkotásokban mérhetők. Mi sem mutatja ezt szemléletesebben, hogy számos esetben felnőtt professzionális fesztiválon is megállták helyüket az alkotók és munkáik, mint: Retina nemzetközi filmfesztivál – 1998-1999, Pandaemonium Fesztivál, London – 2001- Hannover Up and Coming Fesztivál – 2001 – III. Kisközösségi Televíziók-alkotóműhelyek Fesztiválja – Lakitelek – 2003 – 2005 – 2008 – 2010. A Makói Videó- és Művészeti Műhely hazai és nemzetközi díjnyertes filmjeiből készített következő válogatásunkban a 2003-a Berlini Nemzetközi Filmtáborról és az ott készült alkotásokból láthatnak nézőink összeállítást, valamint megtekinthetik Czibolya Kálmán Tűz című rövid filmjét. Mindezt április 10-én (szerdán) 19 órától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.