Közélet

Legyen egészséges hosszútávon – előadás a BEMER-technológiáról Szegeden

Legyen egészséges hosszútávon – előadás a BEMER-technológiáról Szegeden

2013. április 9., kedd
Legyen egészséges hosszútávon – előadás a BEMER-technológiáról Szegeden

Egészség gombnyomásra? Igen, ez a BEMER-technológia! Ha szeretne többet megtudni erről a tudományosan igazolt és több mint egymillió alkalmazónál bevált módszerről, látogasson el április tizedikén az Alsóvárosi Kultúrházba.

Az ingyenes tájékoztató előadáson

Szabadi Péter

BEMER szaktanácsadó – OET ad tájékoztatást a BEMER-technológiáról, s kiderül miként támogatja egészségét és a gyógyulását a BEMER. Az előadás egyaránt szól fiataloknak, sportolóknak, vállalkozóknak és az idősebb korosztálynak. „A BEMER-technológia nem ígéret, hanem tudományosan igazolt és több mint egymillió alkalmazónál bevált módszer. Egy alappillér az Ön és a családja életében, amire felépíthetik a megfelelő életmódjukat (táplálkozás, sport, jóga stb.), támogatva ezzel a testi-lelki egyensúlyt, vagyis az egészséget. A prevenció egy szemléletmód, amelyhez megfelelő eszközt és módszert választva, minimálisra csökkentheti például a daganat kialakulásának lehetőségét” – olvasható a www.jokeringes.hu oldalon, ahol további hasznos információkat is talál a BEMER-technológiáról. Az Alsóvárosi Kultúrházban (Szeged, Rákóczi u. 1.) április tizedikén, szerdán 17.30-kor kezdődő előadás után ki is próbálhatják a BEMER-t, illetve a résztvevők nyereménysorsoláson is részt vesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.