Egyetem

Könyvtári délutánok a kígyó évében: Kína

Könyvtári délutánok a kígyó évében: Kína

2013. április 23., kedd
Könyvtári délutánok a kígyó évében: Kína

Az SZTE Klebelsberg-könyvtár 2013-ban a szokásos Könyvtári Éjszaka helyett könyvtári délutánokat szervez. A választott téma a sokszínű Kína, a hatalmas kulturális múlttal, izgalmas jelennel és ígéretes jövővel bíró ázsiai ország.

Hosszú évszázadok óta szeretné a nyugati ember megérteni, megismerni Kína furcsa és ismeretlen világát, amely másságával és hatalmas méreteivel ijesztő és lenyűgöző is egyben, s amely kalandra csábít. Az SZTE Klebelsberg-könyvtár most arra buzdítja az érdeklődőket, hogy ismerjék meg jobban Kínát e heti színes programjain keresztül. Április 22-től (hétfő) a könyvtár számítógépes kabinetjeinek gépein „képes-gépes” kvízjátékokat tölthetünk ki „Hegyek, folyók, városok: Kína földrajza”, „Lőpor, selyem, nyomtatás: kínai találmányok” – témakörben. A nyerteseket az ajándékaikról a programsorozat után értesítik. Április 24-én, szerdán pedig kínai témájú képekből vetítenek slideshow-t az átriumban. A programok nyitottak és ingyenesen látogathatók. Bővebb információs és részletes program

ITT.

Forrás:

u-szeged.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.